Je Goodiebag staat voor je klaar!

Middelburg, 19 januari, 2021


Beste sporter,

We missen je! En we willen je graag laten weten dat we je steun in deze vervelende periode enorm waarderen. Daarom hebben we een cadeautje voor je. Op de bar in de receptie bij Zeeland Gezond staat een leuke Goodiebag voor je klaar met Zeeland Gezond collectors items. Een stappenteller, zweethanddoekje en bidon met grappige Zeeland Gezond teksten. Je kunt jouw Goodiebag ophalen van maandag t/m vrijdag tussen 08.00-17.00 uur. We zouden het leuk vinden om je even te zien en te spreken. Maar wanneer je liever wacht met het ophalen van de Goodiebag totdat we weer mogen sporten is dat natuurlijk ook geen probleem.

Online lessen
Ondertussen breiden we het aantal live lessen via Zoom behoorlijk uit. Wil jij hier ook aan deelnemen? Op onze website vind je het online live lesrooster.
Je hoeft alleen het programma Zoom maar te installeren op je telefoon, tablet of computer. Klik hier om Zoom te installeren. Vervolgens kun je op onze website van Zeeland Gezond het online live lesrooster via Zoom bekijken. Voor deelname aan de lessen dien je een meeting ID en passcode in te voeren. Deze staan ook op onze website.

Volg je één van de lessen liever op een ander moment wanneer het jou uitkomt?
Alle lessen vind je ook terug op ons Zeeland Gezond YouTube kanaal. Je kunt ze zo vaak bekijken als je maar wil.

Uitleen materialen
Als extra service lenen wij ook onze materialen uit aan onze leden. Van gewichtjes tot matjes, van yogablokken tot spinningfietsen. Je kunt hiervoor langskomen tijdens onze openingstijden maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00 uur.

De spinningfietsen leveren we ook bij je thuis af. Wil je gebruik maken van deze service, reserveer dan een spinningfiets via 0118 - 853800. We komen de spinningfiets dan op donderdagmiddag bij je afleveren.

Kortom, we doen er alles aan binnen onze mogelijkheden om je in beweging te houden en je te ondersteunen bij het sporten. We hopen dan ook van harte dat we 2 februari a.s goed nieuws te horen krijgen en jullie 9 februari weer in goede gezondheid in ons centrum mogen ontvangen.

Zeeland Gezond heeft in de eerste lockdown minimale steun van de overheid ontvangen. Nu in de 2e lockdown heeft Zeeland Gezond nog geen steun van de overheid. We hopen, mede met de steun van onze leden, deze vervelende periode door te komen.

Ondertussen staan we natuurlijk altijd open voor vragen of suggesties.

Blijf gezond en geniet van dat wat je nog wel kan en mag doen.

Met vriendelijke groet,

Team Zeeland Gezond