Better Belly

Het succesnummer van Zeeland Gezond.

Hoe werkt het:

  • 4 weken 3 x per week minimaal 45 minuten aan een stuk sporten of
  • 6 weken 2 x per week minimaal 45 minuten aan een stuk sporten.
  • U sport met een infrarood warmte band van 55 graden om.
  • Kies zelf uw favoriete cardio toestel uit.
  • Begin en eindmeeting van lichaamsgewicht en de buikomvang.
  • Snel en gegarandeerd resultaat.
  • Reserveer een Better Belly bij de receptie of telefonisch.
  • 1e proefles is altijd gratis.
  • Geen extra kosten.

 

SNEL EEN STRAKKE BUIK!

WAAROM HET NU WEL MOGELIJK IS OM AF TE SLANKEN ROND UW TAILLE.

Gaat u op de gewone manier bewegen zoals u gewend bent, dan zal u ervaren dat u een koude buik heeft, dat is tevens het probleem waarom het zo moeilijk is om juist op die plek af te vallen. De eigenschap van vet is hoe kouder hoe meer het zijn vorm behoudt (denk maar aan een pakje boter). Door met de Better Belly@ te gaan sporten merkt u dat uw buik wel warm wordt. Doordat de warmte van de Better Belly® wordt verhoogd naar 55 graden én omdat u er bij gaat bewegen zal uw lichaam zijn uiterste best moeten doen om deze warmte kwijt te raken. Daardoor is het mogelijk met Better Belly® veel meer resultaat te behalen dan met een normale training.

Wij zijn zelf met de Better Belly® gaan werken, hebben mensen met BetterBelly ® laten trainen in onze sportcentra en zagen het verbluffende resultaat. Nooit hadden wij gedacht dat mensen daadwerkelijk op een specifieke plaats in centimeters zouden kunnen afvallen. En dit resultaat was bijna bij iedere persoon die wij hebben laten trainen met Better Belly®. Bij 90% van de deelnemers was het resultaat 1 tot 2 kledingmaten minder!  En het mooie is dat wij mensen hebben laten trainen die al 3 keer per week sporten. Want mensen die inactief zijn en opeens gaan sporten, die vallen sowieso wel af.

Dit willen wij graag delen met andere mensen. Ons doel is dat mensen zich gelukkig voelen met hun eigen lichaam. We kunnen nog zo hard trainen, maar het buikvet  wil vaak maar niet weg en daar kunnen wij u nu dus mee helpen!

Positieve effecten

In meer dan 600 sportcentra in Nederland hebben tot op heden tussen de 200.000 en 300.000 mensen met de Better Belly® getraind met als resultaat dat gemiddeld 90% van de deelnemers 1 tot 2 kledingmaten minder heeft. Wilt u ook tot deze groep van afslankers behoren, geef u dan snel op bij uw dichtsbijzijnde sportcentrum of afslankstudio. U zult verbaasd zijn van de te behalen resultaten!